Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie in Venlo, Roermond en Maastricht

Scherm reparatie prijslijst Huawei Mate 20 Pro

Op deze pagina vindt u de prijzen en werkwijze van de Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie

Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie bij GSM Limburg in Maastricht, Roermond of Venlo.

Is het scherm/ glas van uw toestel gebarsten of werkt de LCD (beeld) niet meer?

Wij repareren uw Huawei Mate 20 Pro scherm in 90 minuten tijd, professioneel en voor een eerlijke prijs. Dat wilt u toch ook! 

Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie prijslijst

Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie: €229,-

Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie werkwijze

Neem contact met ons op om en afspraak te maken

U kunt telefonisch of via de mail een afspraak met ons maken. We hebben het scherm van de Huawei Mate 20 Pro dan meestal de volgende dag in huis.


Wij nemen contact met u op zodra het scherm bij ons geleverd is.

Als het scherm bij ons binnen is nemen wij contact met u op en kunt u het toestel aanleveren ter reparatie. De reparatie zal ongeveer 90 minuten in beslag nemen.


Inname Huawei Mate 20 Pro aan de balie

Een van onze collega's noteert de klacht en uw gegevens. Je ontvangt een inname-ticket als bewijs van inname.


De reparatie aan een Huawei Mate 20 Pro scherm duurt gemiddeld 90 minuten. Neem plaats in onze wachtruimte, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 90 minuten wachten

Het door jou ontvangen nummer wordt omgeroepen (of u wordt gebeld) en je kunt je Huawei Mate 20 Pro weer afhalen aan de balie. Je Huawei Mate 20 Pro scherm is nu weer als nieuw.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen. 


Beoordeel je ervaring met ons

We zouden het waarderen als je je ervaring met ons wilt delen in Google reviews, zodat andere mensen die op zoek zijn naar een Samsung reparatie bureau in Limburg kunnen lezen waar wij voor staan. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten. Wij danken je bij voorbaat al voor de review.

Voor professionele Huawei reparatie kom je naar GSM-Limburg!

Je Huawei laten repareren wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag!

Bij ons heb je geen afspraak nodig, je kunt dus binnen lopen wanneer het jou uitkomt.

De koffie staat al klaar.

Reparatie van de meeste smartphones  klaar terwijl je wacht

De gemiddelde reparatietijd is 90 minuten voor een defecte Huawei. Bij ons kunt u wachten in onze comfortabele wachtruimte, voorzien van gratis koffie, thee of gewoon een glaasje water.

Woon je niet in de buurt, en wil je er zeker van zijn dat het benodigde reparatie onderdeel op voorraad is, informeer dan even telefonisch.


NB: Gerepareerde toestellen kunnen alleen worden opgehaald met het meegeleverde afhaalbonnetje (inname-ticket), dit om verwisseling te voorkomen.

Als een toestel gerepareerd is, of niet meer te repareren is, wordt je hiervan  direct op de hoogte gesteld. Toestellen die niet worden opgehaald worden na 3 maanden vernietigd!

Dichtbij parkeren

Niets zo vervelend dan nog een eind te moeten lopen als je uit de parkeergarage komt. Daarom parkeer je bij ons gewoon om de hoek.

Altijd 1 jaar garantie op originele onderdelen voor de beste prijs in Limburg

Bezuinigen op kwaliteit? Niet bij ons. Daarom krijg je op alle schermreparaties garantie, op originele zelfs 1 jaar garantie op fabricagefouten.

NB: Onze garantie geldt voor fouten aan het (geplaatste) scherm, Als het toestel weer gevallen is, vocht- val- of andere schades vertoont, kunnen we helaas geen garantie geven omdat dit een fout van de gebruiker is en niet aan de kwaliteit van het scherm ligt!

Factuur voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Koffie tijdens het wachten

Wachten op een reparatie voelt minder lang duren onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie / thee / met een koekje,  of gewoon een glaasje water.