arrow_drop_up arrow_drop_down

iPad reparatie bij GSM-Limburg

Op deze pagina vindt u de meest voorkomende reparaties aan alle iPad modellen

iPad reparatie bij GSM-Limburg

iPad reparatie van alle modellen in 1-5 werkdagen, zonder afspraak en voor de allerlaagste prijs. Dat wil jij toch ook !

Je kunt bij ons terecht in Venlo, Roermond en Maastricht. Dus heb je een reparatie nodig aan je scherm, glas/touch, batterij of wat dan ook? Wij repareren alles aan uw iPad.

Klik op het model van jouw keuze voor een prijslijst van alle onderdelen.

iPad reparatie bij GSM-Limburg kies je bewust!

Er zijn maar 3 zaken belangrijk om jou de beste ervaring met ons bedrijf te geven !

  • Snelhied
  • Kwaliteit
  • Prijs

En juist voor deze 3 kenmerken hebben wij alles over !

  • Snelheid : Zonder afspraak alle reparaties aan alle iPad's binnen enkele dagen gereed.
  • Kwaliteit : Meestal 1 jaar schriftelijke garantie dankzij de beste kwaliteit onderdelen.
  • Prijs : Nergens kun je zo voordelig je iPad in Limburg laten repareren als bij ons.

De meest voorkomende reparaties aan een iPad ziet u hieronder:

iPad scherm reparatie

Is het scherm/ glas van uw iPad stuk? 


Is alleen het glas van uw iPad gebarsten dan kunnen wij bij de meeste modellen alleen het glas vervangen. Bij sommige iPad modellen (bijv. Air 2 en Pro) zal het glas met de LCD vervangen dienen te worden, omdat het uit 1 module bestaat.


U bent uw iPad maximaal 3-5 dagen kwijt en u kunt uw iPad zonder afspraak inleveren bij GSM-Limburg in Maastricht, Roermond en Venlo.

iPad batterij vervangen

Is de batterij/ accu van uw iPad aan vervanging toe? 


Als de accu van uw iPad snel leeg is en deze al ongeveer 2 jaar erop heeft zitten is deze aan vervanging toe.

Prijzen van de batterij vervangen zijn altijd inclusief scherm omdat het scherm verwijderd dient te worden om de accu te bereiken (zie foto). Het scherm raakt meestal beschadigd tijdens het openen.


U bent uw iPad maximaal 3-5 dagen kwijt en u kunt uw iPad zonder afspraak inleveren bij GSM-Limburg in Maastricht, Roermond en Venlo.

iPad laadconnector vervangen

Laadt de iPad slecht op doordat de oplaadkabel niet goed maar aansluit op de laadconnector van de iPad?


Wij zullen eerst proberen de laadconnector met een reiniging weer werkbaar te maken. Indien dit niet werkt zal de laadconnector vervangen dienen te worden.

Prijzen van de laadconnector vervangen zijn altijd inclusief scherm omdat het scherm verwijderd dient te worden om de laadconnector te bereiken. Het scherm raakt meestal beschadigd tijdens het openen.


U bent uw iPad maximaal 3-5 dagen kwijt en u kunt uw iPad zonder afspraak inleveren bij GSM-Limburg in Maastricht, Roermond en Venlo.

Ander defect aan uw iPad?

Heeft u een ander probleem aan uw iPad dan hierboven beschreven staat?


  • Wij onderzoeken het probleem kosteloos. 

Houdt u er wel rekening mee dat het scherm van elke model iPad altijd verwijderd dient te worden zodat we de binnenkant kunnen bereiken.


U bent uw iPad maximaal 3-5 dagen kwijt en u kunt uw iPad zonder afspraak inleveren bij GSM-Limburg in Maastricht, Roermond en Venlo.

Waarom laat je jouw smartphone of tablet repareren bij GSM-Limburg?

Je smartphone laten repareren wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag!

Bij ons heb je geen afspraak nodig, je kunt dus binnen lopen wanneer het jou uitkomt.

De koffie staat al klaar.

Reparatie van de meeste iPads klaar in enkele werkdagen


De gemiddelde reparatietijd is 3- 5 dagen voor een defecte iPad. Bij ons hoef je dus nooit lang te wachten.

Woon je niet in de buurt, en wil je er zeker van zijn dat het benodigde reparatie onderdeel op voorraad is, informeer dan even telefonisch.


NB: Gerepareerde toestellen kunnen alleen worden opgehaald met het meegeleverde afhaalbonnetje, dit om verwisseling te voorkomen.

Als een toestel gerepareerd is, of niet meer te repareren is, wordt je hiervan  direct op de hoogte gesteld. Toestellen die niet worden opgehaald worden na 3 maanden vernietigd!


Dichtbij parkeren

Niets zo vervelend dan nog een eind te moeten lopen als je uit de parkeergarage komt. Daarom parkeer je bij ons gewoon om de hoek.

Altijd 1 jaar garantie op originele onderdelen voor de beste prijs in Limburg

Bezuinigen op kwaliteit? Niet bij ons. Daarom krijg je op alle schermreparaties garantie, op originele zelfs 1 jaar garantie op fabricagefouten.

NB:Onze garantie geldt voor fouten aan het (geplaatste) scherm, Als het toestel weer gevallen is, vocht- val- of andere schades vertoont, kunnen we helaas geen garantie geven omdat dit een fout van de gebruiker is en niet aan de kwaliteit van het scherm ligt!

Factuur voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Koffie tijdens het wachten...

Wachten op een reparatie voelt minder lang duren onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie / thee / met een koekje,  of gewoon een glaasje water.