Huawei smartphone reparatie

GSM-Limburg repareert je Huawei smartphone professioneel, snel en voor een aantrekkelijke prijs. We geven minimaal 3 mnd garantie op onze reparaties.

Scroll naar beneden en klik op het model van jouw keuze voor een prijslijst van alle onderdelen

Huawei smartphone reparatie bij GSM Limburg in Maastricht en Venlo.

Huawei smartphone reparatie van alle modellen in gemiddeld 90 minuten tijd, en voor de allerlaagste prijs. Dat wil jij toch ook! En niet alleen de allerlaagste prijs, wij bieden je veel meer voordelen, waar we je graag meer over vertellen. Dus heb je reparatie nodig aan je scherm, glas, batterij of wat dan ook? Wij repareren alles, en altijd direct terwijl je wacht, onder het genot van een kopje koffie.

Klik op het model van jouw keuze voor een prijslijst van alle onderdelen

Alle modellen van Huawei 

Onze meest voorkomende Huawei reparaties

Huawei scherm reparatie

Heb je een defect scherm aan je Huawei smartphone? Dan kunnen wij dit voor je repareren. De meeste Huawei scherm reparaties duren ongeveer 60 minuten. 

Wij gebruiken alleen originele schermen inclusief LCD en frame. 


Neem even contact op om een afspraak te maken.

Huawei batterij/accu vervangen

Huawei batterij vervangen, iedereen die zijn smartphone langer als 1,5 jaar in gebruik heeft dient zijn batterij een keer te laten vervangen. Wij monteren uitsluitend de 100% originele One+ batterijen voor optimaal resultaat.


Neem even contact op om een afspraak te maken.

Huawei backcover vervangen

Bij het vervangen van het scherm moet de backcover vaak ook verwijderd worden. Ook als deze door een val op de grond gebroken is, kunnen wij hem eenvoudig weer voor je vervangen.

Neem even contact op om een afspraak te maken.

Huawei oplaad connector vervangen

Heb je problemen met het opladen van je Huawei smartphone, dan kan een nieuwe oplaadconnector het probleem vaak verhelpen. Bij de nieuwere modellen die draadloos opladen ondersteunen zou je er ook voor kunnen kiezen om voortaan draadloos te gaan opladen. Wij hebben zeer degelijke snelle draadloze opladers in ons assortiment zitten.
Neem even contact op om een afspraak te maken.

Voor professionele Huawei reparatie komt u naar GSM-Limburg!

Waarom laat je jouw smartphone of tablet repareren bij GSM-Limburg?

Je Huawei laten repareren wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag!

Bij ons heb je geen afspraak nodig, je kunt dus binnen lopen wanneer het jou uitkomt.

De koffie staat al klaar.

Reparatie van de meeste smartphones  klaar terwijl je wacht

De gemiddelde reparatietijd is 30 minuten voor een defecte smartphone. Bij ons hoef je dus nooit lang te wachten in onze comfortabele wachtruimte, voorzien van gratis koffie, thee of gewoon een glaasje water.

Woon je niet in de buurt, en wil je er zeker van zijn dat het benodigde reparatie onderdeel op voorraad is, informeer dan even telefonisch.


NB: Gerepareerde toestellen kunnen alleen worden opgehaald met het meegeleverde afhaalbonnetje, dit om verwisseling te voorkomen.

Als een toestel gerepareerd is, of niet meer te repareren is, wordt je hiervan  direct op de hoogte gesteld. Toestellen die niet worden opgehaald worden na 3 maanden vernietigd!


Dichtbij parkeren

Niets zo vervelend dan nog een eind te moeten lopen als je uit de parkeergarage komt. Daarom parkeer je bij ons gewoon om de hoek.

Altijd 1 jaar garantie op originele onderdelen voor de beste prijs in Limburg

Bezuinigen op kwaliteit? Niet bij ons. Daarom krijg je op alle schermreparaties garantie, op originele zelfs 1 jaar garantie op fabricagefouten.

NB: Onze garantie geldt voor fouten aan het (geplaatste) scherm, Als het toestel weer gevallen is, vocht- val- of andere schades vertoont, kunnen we helaas geen garantie geven omdat dit een fout van de gebruiker is en niet aan de kwaliteit van het scherm ligt!

Factuur voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Koffie tijdens het wachten

Wachten op een reparatie voelt minder lang duren onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie / thee / met een koekje,  of gewoon een glaasje water.