Huawei Y7 reparatie bij GSM-Limburg in Maastricht, Roermond en Venlo

Op deze pagina vindt u van alle Huawei Y7 modellen de meest voorkomende reparaties.

Prijslijst reparaties van de volgende Huawei Y7 modellen:

Y7 2017

Y7 2018

Y7 2019

Huawei Y7 smartphone reparatie bij GSM Limburg in Maastricht, Roermond of Venlo.

Huawei Y7 smartphone reparatie van alle modellen in gemiddeld 90 minuten tijd, en voor de allerlaagste prijs. Dat wil jij toch ook! En niet alleen de allerlaagste prijs, wij bieden je veel meer voordelen, waar we je graag meer over vertellen. Dus heb je reparatie nodig aan je scherm, glas, batterij of wat dan ook? Wij repareren alles, en altijd direct terwijl je wacht, onder het genot van een kopje koffie.

Hieronder vind je de meest voorkomende reparaties aan de Huawei Y7

Huawei Y7 scherm reparatie

Huawei Y7 back cover reparatie

Huawei Y7 2017 (TRT-LX1) back cover reparatie: op aanvraag

Huawei Y7 2018 (LDN-L01) back cover reparatie: op aanvraag 

Huawei Y7 2019 ( DUB-LX1) back cover reparatie: op aanvraag

Huawei Y7 batterij vervangen

Huawei Y7 2017 (TRT-LX1) batterij reparatie: €59,-

Huawei Y7 2018 (LDN-L01) batterij reparatie: €59,-

Huawei Y7 2019 ( DUB-LX1) batterij reparatie: €59,-

Huawei Y7 laadconnector reparatie

Huawei Y7 2017 (TRT-LX1) laadconnector reparatie: op aanvraag

Huawei Y7 2018 (LDN-L01) laadconnector reparatie: op aanvraag 

Huawei Y7 2019 ( DUB-LX1) laadconnector reparatie: op aanvraag

Huawei Y7 reparatie werkwijze

Neem contact met ons op om en afspraak te maken

U kunt telefonisch of via de mail een afspraak met ons maken. We hebben het onderdeel van de Huawei Y7 dan meestal de volgende dag in huis.


Wij nemen contact met u op zodra het onderdeel bij ons geleverd is.

Als het onderdeel bij ons binnen is nemen wij contact met u op en kunt u het toestel aanleveren ter reparatie. De reparatie zal ongeveer 90 minuten in beslag nemen.


Inname Huawei Y7 aan de balie

Een van onze collega's noteert de klacht en uw gegevens. Je ontvangt een inname-ticket als bewijs van inname.


Een reparatie aan een Huawei Y7 duurt gemiddeld 90 minuten. Neem plaats in onze wachtruimte, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na enige tijd wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen (of je wordt gebeld) en je kunt je Huawei Y7 weer afhalen aan de balie. Je Huawei Y7 is nu weer als nieuw.


Betaling per PIN of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen.


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Wij danken je bij voorbaat al voor de review.

Onze meest voorkomende Huawei reparaties

Huawei scherm reparatie

Heb je een defect scherm aan je Huawei smartphone? Dan kunnen wij dit voor je repareren. De meeste Oneplus X scherm reparaties duren ongeveer 60 minuten.

Wij gebruiken alleen originele schermen inclusief LCD en frame.

Neem even contact op om een afspraak te maken.

Huawei batterij/accu vervangen

Huawei batterij vervangen, iedereen die zijn smartphone langer als 1,5 jaar in gebruik heeft dient zijn batterij een keer te laten vervangen. Wij monteren uitsluitend de 100% originele Oneplus batterijen voor optimaal resultaat.

Neem even contact op om een afspraak te maken.

Huawei backcover vervangen

Bij het vervangen van het scherm moet de backcover vaak ook verwijderd worden. Ook als deze door een val op de grond gebroken is, kunnen wij hem eenvoudig weer voor je vervangen.
Neem even contact op om een afspraak te maken.

Huawei oplaad connector vervangen

Heb je problemen met het opladen van je Huawei smartphone, dan kan een nieuwe oplaadconnector het probleem vaak verhelpen. Bij de nieuwere modellen die draadloos opladen ondersteunen zou je er ook voor kunnen kiezen om voortaan draadloos te gaan opladen. Wij hebben zeer degelijke snelle draadloze opladers in ons assortiment zitten.
Neem even contact op om een afspraak te maken.

Voor professionele Huawei reparatie kom je naar GSM-Limburg!

Waarom laat je jouw smartphone of tablet repareren?

Je Huawei P20 laten repareren wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag!

Bij ons heb je geen afspraak nodig, je kunt dus binnen lopen wanneer het jou uitkomt.

De koffie staat al klaar.

Reparatie van de meeste smartphones  klaar terwijl je wacht

De gemiddelde reparatietijd is 30 minuten voor een defecte smartphone. Bij ons hoef je dus nooit lang te wachten in onze comfortabele wachtruimte, voorzien van gratis koffie, thee of gewoon een glaasje water.

Woon je niet in de buurt, en wil je er zeker van zijn dat het benodigde reparatie onderdeel op voorraad is, informeer dan even telefonisch.


NB: Gerepareerde toestellen kunnen alleen worden opgehaald met het meegeleverde afhaalbonnetje, dit om verwisseling te voorkomen.

Als een toestel gerepareerd is, of niet meer te repareren is, wordt je hiervan  direct op de hoogte gesteld. Toestellen die niet worden opgehaald worden na 3 maanden vernietigd!


Dichtbij parkeren

Niets zo vervelend dan nog een eind te moeten lopen als je uit de parkeergarage komt. Daarom parkeer je bij ons gewoon om de hoek.

Altijd 1 jaar garantie op originele onderdelen voor de beste prijs in Limburg

Bezuinigen op kwaliteit? Niet bij ons. Daarom krijg je op alle schermreparaties garantie, op originele zelfs 1 jaar garantie op fabricagefouten.

NB: Onze garantie geldt voor fouten aan het (geplaatste) scherm, Als het toestel weer gevallen is, vocht- val- of andere schades vertoont, kunnen we helaas geen garantie geven omdat dit een fout van de gebruiker is en niet aan de kwaliteit van het scherm ligt!

Factuur voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Koffie tijdens het wachten

Wachten op een reparatie voelt minder lang duren onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie / thee / met een koekje,  of gewoon een glaasje water.