One+ Nord 2 5G scherm reparatie

 bij GSM Limburg in Maastricht, Roermond of Venlo.

One+ Nord 2 5G scherm reparatie in 90 minuten tijd, na afspraak en voor de allerlaagste prijs. Dat wil jij toch ook! En niet alleen de allerlaagste prijs, wij bieden je veel meer voordelen, waar we je graag meer over vertellen. 

One+ Nord 2 5G scherm reparatie prijslijst

Oneplus Nord herstellen

One+ Nord 2 5G scherm reparatie

€189,-

Heb je een defect scherm aan je One+ Nord 2 5G smartphone? Dan kunnen wij dit voor je repareren. Een One+ Nord 2 5G scherm reparatie duurt ongeveer 90 minuten.

Wij gebruiken alleen originele schermen inclusief LCD en frame. 

Neem even contact op om een afspraak te maken.

One+ Nord scherm reparatie werkwijze

Wij onderscheiden ons graag in de allerbeste LCD Beeldscherm kwaliteit die wij gebruiken voor scherm reparatie.


Wij gebruiken alleen de originele schermen voor de One+ Nord!


Ook als alleen het glas van je One+ Nord kapot is, wordt toch altijd een complete module van Glas en LCD beeldscherm vervangen.


Let dus op: Als alleen je glas kapot is, wordt ook altijd je beeldscherm vervangen.

Goedkopere copy schermen onderscheiden zich van de originele schermen door fletsere kleuren van het AMOLED display. 


Wij gebruiken alleen originele display's van One+ welke geleverd worden met frame zodat je altijd verzekerd kan zijn van een goed hechtend scherm.


Indien de achterkant breekt tijdens het openen voor de scherm reparatie rekenen we €35,- voor een originele nieuwe achterkant/backcover.

One+ Nord scherm reparatie werkwijze

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een One+ Nord 2 5G scherm reparatie. 


Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je One+ Nord 2 5G ter reparatie aan aan de balie.


Inname One+ Nord 2 5G aan de balie

Een van onze collega's noteert de klacht, en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.


Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie aan een One+ Nord 2 5G scherm duurt gemiddeld 90 minuten. Neem plaats in onze wachtruimte, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 90 minuten wachten

Het door jou ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je One+ Nord 2 5G weer afhalen aan de balie. Je One+ Nord 2 5G scherm is nu weer als nieuw.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen. 


Beoordeel je ervaring met ons

We zouden het waarderen als je je ervaring met ons wilt delen in Google reviews, zodat andere mensen die op zoek zijn naar een Samsung reparatie bureau in Limburg kunnen lezen waar wij voor staan. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten. Wij danken je bij voorbaat al voor je review.

Voor professionele One+ Nord 2 5G reparatie kom je naar GSM-Limburg!

Waarom laat je jouw Oneplus Nord 2 5G repareren bij GSM-Limburg?

Je One+ Nord 2 5G laten repareren wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag!

Voor dit model dient u eerst contact met ons op te nemen. We hebben het onderdeel meestal binnen 1-2 werkdagen in huis. De koffie staat al klaar!


Reparatie van de meeste smartphones klaar terwijl je wacht

De gemiddelde reparatietijd is 90 minuten voor een defecte smartphone. Bij ons hoef je dus nooit lang te wachten in onze comfortabele wachtruimte, voorzien van gratis koffie, thee of gewoon een glaasje water.

Woon je niet in de buurt, en wil je er zeker van zijn dat het benodigde reparatie onderdeel op voorraad is, informeer dan even telefonisch.


NB: Gerepareerde toestellen kunnen alleen worden opgehaald met het meegeleverde afhaalbonnetje, dit om verwisseling te voorkomen.

Als een toestel gerepareerd is, of niet meer te repareren is, wordt je hiervan  direct op de hoogte gesteld. Toestellen die niet worden opgehaald worden na 3 maanden vernietigd!

Dichtbij parkeren

Niets zo vervelend dan nog een eind te moeten lopen als je uit de parkeergarage komt. Daarom parkeer je bij ons gewoon om de hoek.

Altijd 1 jaar garantie op originele onderdelen voor de beste prijs in Limburg

Bezuinigen op kwaliteit? Niet bij ons. Daarom krijg je op alle schermreparaties garantie, op originele zelfs 1 jaar garantie op fabricagefouten.

NB: Onze garantie geldt voor fouten aan het (geplaatste) scherm, Als het toestel weer gevallen is, vocht- val- of andere schades vertoont, kunnen we helaas geen garantie geven omdat dit een fout van de gebruiker is en niet aan de kwaliteit van het scherm ligt!

Factuur voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Koffie tijdens het wachten

Wachten op een reparatie voelt minder lang duren onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie / thee / met een koekje,  of gewoon een glaasje water.