Samsung A30s display vervangen

Samsung Galaxy A30s reparatie bij GSM-Limburg

Wij repareren je Samsung Galaxy A30s (A307) professioneel, snel en voor de beste prijs.
  • Originele onderdelen
  • Altijd met garantie
  • Dezelfde dag klaar
  • Winkels in Venlo, Roermond en Maastricht
Prijslijst

Samsung Galaxy A30s smartphone reparatie bij GSM Limburg in Maastricht, Roermond of Venlo.

Samsung Galaxy smartphone reparatie van alle modellen meestal binnen 90 minuten en voor een eerlijke prijs. Dat wil jij toch ook! Dus heb je een reparatie nodig aan je scherm, glas, batterij of wat dan ook? Wij repareren alles, professioneel en natuurlijk met garantie.

Meest voorkomende Samsung A30s (A307) reparaties:

Scherm reparatie

€119,-

Is het scherm gebarsten of is er geen beeld meer?

Backcover reparatie

€59,-

Is de achterkant gebarsten/ beschadigd?

Batterij vervangen

€59,-

Is de batterij/ accu snel leeg?

Laadconnector vervangen €59,-

Laadt je toestel niet meer (goed) op?

Heb je een ander defect aan je Samsung A30s? Neem dan even contact met ons op!

We kunnen de meeste defecten repareren.

Samsung Galaxy A30s reparatie werkwijze

Neem even contact op om een afspraak te maken

Bel of mail ons om de klacht door te nemen zodat wij het juiste onderdeel kunnen bestellen. Levertijd is meestal 1 werkdag. Als het onderdeel binnen is nemen we contact met je op om een afpraak in te plannen.


Inname Samsung Galaxy A30s aan de balie

Een van onze collega's noteert de klacht van je Samsung Galaxy A30s dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.

Neem plaats in onze wachtruimte of doe een korte boodschap buiten de deur.


De reparatietijd van een Samsung Galaxy A30s hangt af van het type reparatie.. 

Na enige tijd wachten

Het door jou ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je Samsung Galaxy A30s weer afhalen aan de balie. Je Samsung Galaxy A30s is nu weer als nieuw.


Betaling per PIN of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen.


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Wij danken je bij voorbaat al voor je review.

Onze meest voorkomende Samsung reparaties

Samsung Galaxy scherm reparatie

Heb je een defect scherm aan je Samsung Galaxy smartphone? Dan kunnen wij dit voor je repareren. De meeste Samsung Galaxy scherm reparaties duren ongeveer 60 minuten.

Wij gebruiken alleen originele schermen inclusief LCD en frame.


Neem even contact op om een afspraak te maken.

Samsung Galaxy batterij/accu vervangen

Samsung batterij vervangen, iedereen die zijn smartphone langer als 1,5 jaar in gebruik heeft dient zijn batterij een keer te laten vervangen. Wij monteren uitsluitend de 100% originele Samsung batterijen voor optimaal resultaat.
Neem even contact op om een afspraak te maken.

Samsung Galaxy backcover vervangen

Bij het vervangen van het scherm moet de backcover vaak ook verwijderd worden. Ook als deze door een val op de grond gebroken is, kunnen wij hem eenvoudig weer voor je vervangen.
Neem even contact op om een afspraak te maken.

Samsung Galaxy oplaad connector vervangen

Heb je problemen met het opladen van je Samsung smartphone, dan kan een nieuwe oplaadconnector het probleem vaak verhelpen. Bij de nieuwere modellen die draadloos opladen ondersteunen zou je er ook voor kunnen kiezen om voortaan draadloos te gaan opladen. Wij hebben zeer degelijke snelle draadloze opladers in ons assortiment zitten.
Neem even contact op om een afspraak te maken.

Voor professionele Samsung reparatie kom je naar GSM-Limburg!

Waarom laat je jouw Samsung A30s smartphone repareren bij GSM-Limburg?

Je Samsung A30s laten repareren wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag!

Bij ons heb je geen afspraak nodig, je kunt dus binnen lopen wanneer het jou uitkomt.

De koffie staat al klaar.

Reparatie van de meeste smartphones klaar terwijl je wacht

De gemiddelde reparatietijd is 30 minuten voor een defecte smartphone. Bij ons hoef je dus nooit lang te wachten in onze comfortabele wachtruimte, voorzien van gratis koffie, thee of gewoon een glaasje water.

Woon je niet in de buurt, en wil je er zeker van zijn dat het benodigde reparatie onderdeel op voorraad is, informeer dan even telefonisch.


NB: Gerepareerde toestellen kunnen alleen worden opgehaald met het meegeleverde afhaalbonnetje, dit om verwisseling te voorkomen.

Als een toestel gerepareerd is, of niet meer te repareren is, wordt je hiervan  direct op de hoogte gesteld. Toestellen die niet worden opgehaald worden na 3 maanden vernietigd!


Dichtbij parkeren

Niets zo vervelend dan nog een eind te moeten lopen als je uit de parkeergarage komt. Daarom parkeer je bij ons gewoon om de hoek.

Altijd 1 jaar garantie op originele onderdelen voor de beste prijs in Limburg

Bezuinigen op kwaliteit? Niet bij ons. Daarom krijg je op alle schermreparaties garantie, op originele zelfs 1 jaar garantie op fabricagefouten.

NB:  Onze garantie geldt voor fouten aan het (geplaatste) scherm, Als het toestel weer gevallen is, vocht- val- of andere schades vertoont, kunnen we helaas geen garantie geven omdat dit een fout van de gebruiker is en niet aan de kwaliteit van het scherm ligt!

Factuur voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Koffie tijdens het wachten

Wachten op een reparatie voelt minder lang duren onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie / thee / met een koekje,  of gewoon een glaasje water.